• - Kthim brenda 10 Ditesh

  -Kthimi apo Ndrrimi i Produktit eshte i mundshem!
  -Per kthime/ndrrime, ju lutem na njoftoni max 24 ore pasi ta pranoni porosine!
  - Qe te behet kthimi/ndrrimi duhet te na kontaktoni ne Rrjetet Sociale apo Whatsapp +383 44 609 607.

  Per me shume informata, klikoni> 
 • - Paguaj Cash

  Paguani Cash ne momentin qe arrine Porosia juaj. Per pagese POS apo Transfer Bankar, na kontaktoni ju lutem.

 • - Siguri ne Blerje

  Si kompani, marrim pergjegjesine maksimale te cdo produkti qe ju merrni.
  Gjithashtu, me sigurine ne web, te dhenat tuaja jane te sigurta pas cdo blerje.
  Keshille: Per cdo porosi, keshillojme cdo klient/e qe te hape pakon e tij/saje, te vleresoje produktet dhe pastaj te beje pagesen!