Rregullore:

Rregullat e Ndrrimit/Kthimit:

-Kthimi i produktit/ Rimbursimi behet pasi qe te pranohet porosia! Klienti eshte i detyruar te paguaje sherbimin postar per kthimin, ne vlere 2 Eur ne Kosove & 5 Eur ne shtetet tjera.

-Ndrrimi i produktit pasi qe te pranohet porosia!

-Ne rast ndrrimi apo kthimi, duhet te njoftohemi maximalisht 24 ore pasi qe te pranohet porosia!

Qe te behet kthimi/ndrrimi duhet te na kontaktoni ne Rrjetet Sociale apo Whatsapp +383 44 609 607.

Vemendje: Cdo produkt/artikull qe kthehet, inspektohet para se te kthehet!

Rregulla e Transportit Falas:

- Posta eshte 2 EUR per Kosove (nese porosia kalon vleren 50 Eur, posta eshte falas)
- Posta eshte 5 EUR per Shqiperi & Maqedoni (nese porosia kalon vleren 100 Eur, posta eshte falas)

Rregullore per Ndarje /Rezervim:

- Nese per disa arsye nuk mund te pranoni porosine menjehere, ju mund te siguroni produktin tuaj (rezervoni) deri ne 7 dite. Mjafton te shkruani tek Kutia e Komentit gjate Checkout tek porosia, apo ne rrjetet sociale!

Rregullore per produktet qe nuk kthehen/nderrohen:

- Te Brendshmet apo Bikinit, Aksesoret, Bizhuterite, nuk mund te nderrohen apo te kthehen!

Orari i punes:

Porosite dorezohen dhe pranohen nga e Hena deri te Premten, Orari 09:00 - 21:00

Te Dielen nuk punojme! Porosite tuaja dorezohen te Shtunen ne mbremje!

Contact

Contact form